Поръчай сега на 0988 865 842

В цената на печатa е включена изработката на клишето с ваш текст или картинка. Текстът или логото за вашия печат може да напишете в процеса по заявяване на поръчката или да ни го пратите на sales@stamps.bg или на skype:stamps.bg. При получаване, печатът е готов за работа.
Не забравяйте и вашите визитки - избор от над 30 вида висококачествен картон.

ПРОМО!!! Визитки - 1000 бр.

60.00 лв.
+

Описание

ПРОМОЦИЯ !!!
1000 бр. едностранни пълноцветни визитки

Промоцията включва:

  • Изработка на дизайн до 3- варианта ( корекции )
  • 4+0 цетове
  • Време за изработка 5-7 работни дни

Визитката представлява най-разпространеният и популярен начин за реклама, тъй като на практика всеки използва визитки в ежедневието си.

Визитните картички се разменят още при първата среща с бъдещи клиенти или потенциални партньори. Видът й се запомня и се сързва с нейния собственик дори да не бъде прочетена веднага. Така се предоставят координатите на фирмата и дейността й, като в последствие точно визитката ще бъде връзката между бизнес отношенията.

Те са изключително удобен, евтин и същевременно много ефективен начин за представяне и реклама. stamps.bg Ви предоставя възможността да поръчате своите визитки по Интернет и да ги получите в най-кратък срок без да се налага да посещавате печатница или рекламна агенция.

Изработваме визитките от висококачествен 350гр картон и печатаме с най-добрите мастила. Доверете ни се за вашите визитки.

Характеристики

Печат

Дизайн: