Поръчай сега на 0988 865 842

В цената на печатa е включена изработката на клишето с ваш текст или картинка. Текстът или логото за вашия печат може да напишете в процеса по заявяване на поръчката или да ни го пратите на sales@stamps.bg или на skype:stamps.bg. При получаване, печатът е готов за работа.
Не забравяйте и вашите визитки - избор от над 30 вида висококачествен картон.

Автоматичен печат за дрехи

29.90 лв.
+

Описание

    Устойчив текстилен печат в черен цвят за пералня и сушилня Нашето текстилно мастило се отличава с практичност и дълготрайност,
    предлагайки вечни възможности за персонализация. Основни характеристики: Използваме мастило, което издържа на над 1000 пранета и не се избледнява. Нетоксичната формула на мастилото го прави безопасно за всички видове тъкани, включително памук, полиестер и смесени материи.

    Срок за изработка: 1-2 работни дни.

    Как може да поръчате: Оставете информацията, която желаете да поставим на вашия персонализиран текстилен печат. Можете да посочите името или името и фамилията, които искате да бъдат добавени към печата. За по-голяма индивидуалност, предлагаме възможността за добавяне на картинки до 6 букви на всеки ред. Името и фамилията ще бъдат разположени едно под друго. Този текстилен печат е идеален за вашия стил и удобство и ще остане издръжлив дори след многократни пранета и изсушавания. Свържете се с нас и направете вашата поръчка сега!

Характеристики

Печат

Дизайн: