Поръчай сега на 0988 865 842

В цената на печатa е включена изработката на клишето с ваш текст или картинка. Текстът или логото за вашия печат може да напишете в процеса по заявяване на поръчката или да ни го пратите на sales@stamps.bg или на skype:stamps.bg. При получаване, печатът е готов за работа.
Не забравяйте и вашите визитки - избор от над 30 вида висококачествен картон.

Табела - Еталбонд

17.90 лв.
+
Нашите цени на едро:
Количество 2+ 3+ 5+ 10+
Цена 14.32 лв. 12.53 лв. 9.85 лв. 7.16 лв.

Описание

Еалбонд!

Табелите от еталбонд са с гаранция за дълъг живот, благодарение на високата устойчивост на материала. Веднъж монтирани, те остават с непроменен във времето външен вид. Подходящи са за брандиране на магазини, облицовки на колони, табели за обекти в по-замърсени индустриални зони, интериорни табели

Еталбонда всъщност е сандвич от два алуминиеви листа с полиетиленова или полипропиленова сърцевина, който може да се използва при външни и вътрешни условия. Устойчив е както на пряка слънева светлина, така и на температурни изменения.

.

Как се монтира табела от еталбонд?

Еталбондът е материал, с който се работи лесно и се създават табели с перфектен външен вид. Благодарение на олекотените листове, табели в завършен вид, дори с по-големи размери, са много леки. Това опростява изключително монтажа им и пести време. Дори неспециалисти /клиентите/ могат да се справят безпроблемно с поставянето на табелата на мястото, определено за рекламата.

Дебелина на еталбонд:
-3мм

Характеристики

Печат

Дизайн: