Поръчай сега на 0988 865 842

В цената на печатa е включена изработката на клишето с ваш текст или картинка. Текстът или логото за вашия печат може да напишете в процеса по заявяване на поръчката или да ни го пратите на sales@stamps.bg или на skype:stamps.bg. При получаване, печатът е готов за работа.
Не забравяйте и вашите визитки - избор от над 30 вида висококачествен картон.

Многоцветна табела печат върху Коматекс (Разпенено ПВЦ)

7.50 лв.
+

Описание


Предлагаме изработване на многоцветни рекламни и информационни табели.

Рекламните табели са широкоизползвано средство за външна реклама, благодарение на ниската им цена и неограничеността на възможности за форми и цветове.
Изработват се от материал коматекст и не се вляят външни атмосферни условия.

Олекотена разпенена ПВЦ плоскост (коматекст, симона, лайтекс) е твърд, но лек материал, с неплътна - пореста структура, намиращ широко приложение, в най-различни области, включително и в областта на рекламата и печатната индустрия.

Разпенените ПВЦ плоскости - коматекст, са перфектен материал за изработка и печат на външни и интериорни рекламни табели и информационни табла, картини, декори и декоративни елементи, изложбени и панаирни щандове, преградни стени и окачени тавани, елементи при изработката на обемни букви и знаци...

Убедете се в предлаганото от нас качество за печат върху коматекс - още ли вярвате на наложеното мнение, че качеството от близо не е нужно да бъде особено добро, защото "се предполага, че ще се гледат от по-голямо разстояние..." ? И това на цена без конкуренция!

Срок на изработка: От 2 до 3 работни дни.
Цена за дизайн: 20 лв.
За цена за изработка включваща всички материали: моля изпратете запитване на sales@stamps.bg или се обадете на 0988 803 885.

Характеристики

Печат

Дизайн: