Внимание Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Поръчай сега на 0988 865 842

В цената на печатa е включена изработката на клишето с ваш текст или картинка. Текстът или логото за вашия печат може да напишете в процеса по заявяване на поръчката или да ни го пратите на [email protected] или на skype:stamps.bg. При получаване, печатът е готов за работа.
Не забравяйте и вашите визитки - избор от над 30 вида висококачествен картон.

Trodat 4642 (D 42mm.) - (КАПАЧЕ)

35.50 лв.
Изработка на дизайн
+
Нашите цени на едро:
Количество 2+ 3+ 5+
Цена 33.73 лв. 33.02 лв. 31.95 лв.

Описание

НОВ,КРЪГЪЛ,КОМПАКТЕН ,СТРАХОТНА ВИЗИЯ И КАЧЕСТВО!

Trodat Printy 4642 е кръгъл механизъм (печат) с максимална печатаема площ от 42мм. Той впечатлява не само със своя привлекателен дизайн, но също така и с факта, че е с неутрално въздействие върху климата като стандарт. Печатът може да се извършва лесно, без да се притеснявате от изцапване благодарение на капачката и се доставя в няколко цвята (еко черен, еко сиво, пламък червено и синьо небе). Две специални зони за захващане позволяват смяната на тампона, без да докосвате резервоара за мастило и по този начин гарантират чисти пръсти. Soft-сензорни елементи осигуряват печат, който е лесен за използване със сигурен захват. The Printy 4642 има прозрачен прозорец за позициониране, което позволява ясна видимост за по-лесно поставяне на отпечатъка. Този нов печат принадлежащ към семейството на Printy 4.0 е дори оборудван с иновационна технология  IMD, която предлага обичайната функция за безопасност под формата на черна преден плоча, като в същото време е устойчива на надраскване и отпечатъци от пръсти.Печатът е изработен от иновативни и висококачествени материали, модерен корпус, както и практична функционалност.


*Механизъм за печат произведен в Австрия.
*Изключително подходящ за фирмен печат!
*При получаване вашия печат е готов за работа!

 

Цената на печата включва:
-Клише (изработено от висококачествена гума без мирис)
-Механизъм за печат Trodat  4642 Ю
-С опция "Капаче"

 

Лазерно гравиране Лазерно гравирано клише. Страхотен отпечатък за вашия печат

 

Характеристики

Печат

Защита от копиране:
Добавка защита от копиране
Марка:
TRODAT
Форма на клишето:
Кръгли печати
Цветове на тампона:
  • Син
  • Черен
  • Червен
  • Зелен
  • Жълт
  • Кафяв
  • Лилав
  • Розов