Поръчай сега на 0988 865 842

В цената на печатa е включена изработката на клишето с ваш текст или картинка. Текстът или логото за вашия печат може да напишете в процеса по заявяване на поръчката или да ни го пратите на [email protected] или на skype:stamps.bg. При получаване, печатът е готов за работа.
Не забравяйте и вашите визитки - избор от над 30 вида висококачествен картон.

 


Bookmark and Share

ТАБЕЛИ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ
ТАБЕЛИ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ

Многоцветна табела печат върху Коматекс (Разпенено ПВЦ)

42.95 лв.

Описание

ТАБЕЛИ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ, Подмярка 6.3 – „Стартова помощ за развитието на малки стопанства“, Подмярка 6.1 „Стартова помощ за млади земеделски производители“, Подмярка 4.1 „Инвестиции в земеделски стопанства“, Мярка 121 „Модернизиране на земеделските стопанства”, Под мярка 6.4  „Инвестиционна подкрепа за неземеделски дейности“, МЯРКА 312 – Подкрепа за създаване и развитие на микро предприятия, МЯРКА 123 ДОБАВЯНЕ НА СТОЙНОСТ КЪМ ЗЕМЕДЕЛСКИ И ГОРСКИ ПРОДУКТИ

Размери А2, А3, 60х80см, 60х40см, 80х40см

Предлагаме изработване на многоцветни рекламни и информационни табели.

Рекламните табели са широкоизползвано средство за външна реклама, благодарение на ниската им цена и неограничеността на възможности за форми и цветове.
Изработват се от материал коматекст и не се вляят външни атмосферни условия.

Олекотена разпенена ПВЦ плоскост (коматекст, симона, лайтекс) е твърд, но лек материал, с неплътна - пореста структура, намиращ широко приложение, в най-различни области, включително и в областта на рекламата и печатната индустрия.

Разпенените ПВЦ плоскости - коматекст, са перфектен материал за изработка и печат на външни и интериорни рекламни табели и информационни табла, картини, декори и декоративни елементи, изложбени и панаирни щандове, преградни стени и окачени тавани, елементи при изработката на обемни букви и знаци...

Убедете се в предлаганото от нас качество за печат върху коматекс - още ли вярвате на наложеното мнение, че качеството от близо не е нужно да бъде особено добро, защото "се предполага, че ще се гледат от по-голямо разстояние..." ? И това на цена без конкуренция!

Срок на изработка: От 2 до 3 работни дни.
Цена за дизайн: 20 лв.
За цена за изработка включваща всички материали: моля изпратете запитване на [email protected] или се обадете на 0988 803 885.

Другите също купиха...
 
Кръгъл автоматичен печат Trodat 4642
Trodat 4642 (D 42mm.) - (КАПАЧЕ)

36.50 лв.

   
Изработк на клише за автоматичен или ръчен печат
Изработка на клише

Свържете се с нас за цена

 
 
Кръгъл автоматичен печат Colop R 30
Colop Printer R 30 (D30mm) с капаче

30.70 лв.   28.90 лв.

   
Обикновен кръгъл печат R 30

13.90 лв.

 
 
 
Зареждане...