Bookmark and Share

Изработване на визитки, избор на картон
Изработване на визитки, избор на картонКартон ОПАЛКартон за визитки CloudsКартон за визитки ElgyКартон за визитки Green PerlaКартон за визитки Grey PerlaКартон за визитки HameleonКартон за визитки Жълта перлаКартон за визитки ЛенКартон за визитки Жълт ленКартон за визитки МатеКартон за визитки Микро ЖълтоКартон за визитки Микро перлаКартон за визитки Микро бялоКартон за визитки ПерфектКартон за визитки Розова перлаКартон за визитки RipsКартон за визитки Жълт шармоаКартон за визитки Сребърни лентиКартон за визиткиКартон за визитки ЕкрКартон за визитки Smooth cremeКартон за визитки СплендорКартон за визитки Златен сплендорКартон за визитки Перла вълниКартон за визитки Зета бял

Изработка на визитки

Пазарна цена: 12.90 лв.  

10.00 лв.

Вие спестявате: 2.90 лв. (22%)
-22%

Дизайн на визитките

Описание

Изработка на визитки от качествени картони

Вижте моделите картони за визитки с висока резолюция.
Цената е за 100 бр. визитки

Визитката представлява най-разпространеният и популярен начин за реклама, тъй като на практика всеки използва визитки в ежедневието си.

Визитните картички се разменят още при първата среща с бъдещи клиенти или потенциални партньори. Видът й се запомня и се сързва с нейния собственик дори да не бъде прочетена веднага. Така се предоставят координатите на фирмата и дейността й, като в последствие точно визитката ще бъде връзката между бизнес отношенията.

Те са изключително удобен, евтин и същевременно много ефективен начин за представяне и реклама. stamps.bg Ви предоставя възможността да поръчате своите визитки по Интернет и да ги получите в най-кратък срок без да се налага да посещавате печатница или рекламна агенция.

Изработваме визитките от висококачествен 300гр картон и печатаме с най-добрите мастила. Доверете ни се за вашите визитки.

Другите също купиха...
 
Кръгъл автоматичен печат Trodat 4642
Trodat 4642 (D 42mm.) - (КАПАЧЕ)

36.50 лв.

   
Изработк на клише за автоматичен или ръчен печат
Изработка на клише

Свържете се с нас за цена

 
 
Кръгъл автоматичен печат Colop R 30
Colop Printer R 30 (D30mm) с капаче

30.70 лв.   28.90 лв.

   
Обикновен кръгъл печат R 30

13.90 лв.

 
 
 
Зареждане...