Поръчай сега на 0988 865 842

В цената на печатa е включена изработката на клишето с ваш текст или картинка. Текстът или логото за вашия печат може да напишете в процеса по заявяване на поръчката или да ни го пратите на [email protected] или на skype:stamps.bg. При получаване, печатът е готов за работа.
Не забравяйте и вашите визитки - избор от над 30 вида висококачествен картон.

 


Bookmark and Share

Джобен печат Colop Pocket Stamp R30 с размер на отпечатъка 30 mm
Джобен печат Colop Pocket Stamp R30 с размер на отпечатъка 30 mm

COLOP POCKET STAMP PLUS 30 (18Х47ММ.)

24.80 лв.

Син тампон Черен тампон Червен тампон Зелен тампон Лилав тампон Жълт цвят на клишето за печат Кафяв цвят на клишето Розов цвят на тампона

Изработка на дизайн

Описание

Джобен печат Colop Pocket Stamp Plus 30 с размер на отпечатъка 18x47 mm

Джобен печат за лесна мобилност и удобство - Colop  Pocket Stamp. Изработен e от иновативни и висококачествени материали, модерен корпус, както и практична функционалност. В днешното време на повишена мобилност, използването на малки, функционални джобни печати се превръща във все по-популярна тенденция. Използването на печати вече не се ограничава само до офиси, обществени органи, адвокатски кантори и касиери. Tе все повече се използват като практични аксесоари, които придружават своите потребители, където и да отидете. Тази година COLOP ни изненада с нов продукт в рамките на своята мобилна серия печати. Pocket Stamp Plus функция • Отворен, използва се и се затваря само с една ръка! От гледна точка на технологията, това е автоматичният механизъм слайд, който наистина се откроява. Когато за първи път се използва печата, вие веднага ще забележите, че той може да се отваря лесно, използва и затвори само с една ръка. Вече не е необходимо да се премахне капачката - просто плъзнете печата и ще получите щамповане! Печатът се състои от само една част. Неговата работа с една ръка осигурява чист отпечатък и един много прост начин да се гарантират перфектен печат. Разбира се, ергономичният дизайн на печата е друга важна характеристика - новият Pocket Stamp PLUS се вписва идеално в ръката от момента, в който се хване. Не само е  с по-добра функционалност, но и дизайнът също е адаптиран за посрещане на новите стандарти. Идеален за употреба в движение, като този нов печат се откроява благодарение на своят модерен и характерен вид. Механизъм произведен в Австрия. 

Цената на печата включва:


-Клише (изработено от висококачествена гума без мирис)
-Механизъм за печат Colop Pocket stamp 30 
Лазерно гравиране Лазерно гравирано клише. Страхотен отпечатък за вашия печат

Характеристики

Печат

Добавка защита от копиране
COLOP
18x47мм
Джобни печати
  • Син Син
  • Черен Черен
Другите също купиха...
 
Кръгъл автоматичен печат Trodat 4642
Trodat 4642 (D 42mm.) - (КАПАЧЕ)

36.50 лв.

   
Изработк на клише за автоматичен или ръчен печат
Изработка на клише

Свържете се с нас за цена

 
 
Кръгъл автоматичен печат Colop R 30
Colop Printer R 30 (D30mm) с капаче

30.70 лв.   28.90 лв.

   
Обикновен кръгъл печат R 30

13.90 лв.

 
 
 
Зареждане...