STAMPS.BG  е online магазин за поръчка и изработка на  автоматични печати, фирмени печати, датници, номератори, табели, сухи и релефни печати, визитки, фактури, календари

Изработваме фирмени печати, датници, номератори, фактури, календари, визитки. Гравираме рекламни материали. Нашата цел е улесняване на Вашият бизнес чрез изработка на фирмен печат, да спомогнем за бързото и качествено изпълнение на Вашите фирмени проекти с изработката на фирмен печат, да бъдем част от Вашият успешен бизнес чрез изработваните от нас печати. Ние сме безкомпромисни, когато става дума за качество в изработка на фирмени печати. Работим със световно известни марки за печати,като Trodat, Colop, Ideal. Използваме американски машини за лазерно гравиране на печати. Ние можем да защитим вашата фирма, вашите данни и вашите документи чрез специално изработен уникален печат със защита от копиране. За да бъдете напълно спокойни, когато подпечатвате вашите документи използвайте автоматичен печат-защитен от копиране. Комбинацията качество и най-добра цена за изработка на автоматичен печат, утвърди нашата фирма и спечели доверието на редица клиенти. Ние сме лидери в бранша за изработка на печати, визитки, фактури. Ние се гордеем с професионалната изработка и дизайн на вашите печати. Ние се гордеем с нашите клиенти, до които желаният фирмен печат достига за по-малко от 24ч. Ние се гордеем, че можем да доставим вашият фирмен печат в рамките на гр. София за по-малко от 60 мин. Ние се гордеем, че можем да изработим вашият автоматичен печат в нашият офис за по-малко от 10 мин. Ние се гордеем,че можем и повече. Доверете ни се! Изработете вашият фирмен печат при нас!

Предлагаме изработка на модели на автоматични печати, защитени от копиране.
Защитените от копиране печати не могат да се изработят от друга фирма, а вие ще имате сигурността, че документите, които подпечатвате не могат да се копират без ваше знание.
За повече информация вижте тук

 
 
Зареждане...