За нас

 

За STAMPS.BG :: Работно време: Всеки работен ден от 10:00 до 19:00 ч.

Онлайн магазин за изработване на печати с марките COLOP :: SHINY :: TRODAT :: IDEAL

Добре дошли в stamps.bg – STAMPS.BG е създаден с идеята да улесни българският потребител в поръчката и изработката на свой личен или фирмен печат, като предоставя на своите клиенти най-добри цени за качествените продукти.

Ние работим без компромис и когато става дума за качество, използваме само сертифицирани австрийски материали за изработката на нашите продукти. Комбинацията качество и най-добра цена, утвърди нашата фирма и спечели доверието на редица клиенти.

Ние специализираме изцяло в изработката на печати и развиваме бизнеса си,  като работим с коректност и уважение към всеки един наш клиент!

В online каталога на Stamps.BG, всеки лесно може  да избере от многото видове печати, като в допълнение на това персонализира желаното от него клише. По този начин Вие спестявате време и разходи и получавате желания от Вас продукт благодарение на големият избор в сайта ни.

Покупката се извършва лесно, само с натискането на няколко бутона. Всеки един продукт ще бъде изпратен с куриер на посочен от Вас адрес, с минимални транспортни разходи.

Ние изпълняваме с впечатляваща бързина както индивидуалните, така и по-големи корпоративни поръчки за печати, където времето и цената са от особено значение!